Onze Diensten

Websites op maat

Je website is je digitale visitekaartje en de eerste indruk telt. Wij zorgen voor een handige custom made website.

CMS

Beheer ook zonder technische voorkennis op een eenvoudige manier je website met ons Content Management Systeem (CMS).

Webapplicaties

Geef je bedrijf een digitale upgrade met op maat ontwikkelde webapplicaties van Aplicity. Creëer een unieke digitale ervaring die jouw onderneming onderscheidt en klanten aantrekt.

logo the weit factory

Websites op maat

Ons professioneel team van The Weit Factory verzorgt jouw op maat gemaakte website. Ze begeleiden je hier in van start tot finish en er voorbij. Je website is je digitale visitekaartje en de eerste indruk telt. Een onoverzichtelijke website die moeilijk te bedienen is zorgt voor frustratie en kan potentiële klanten doen afhaken. Wij zetten jouw visie om in de ideale website voor jouw business. We overleggen uitgebreid en maken de website waar je altijd van hebt gedroomd.

CMS

Met ons Content Management Systeem (CMS) kan je zelf de inhoud van je website maken, beheren en wijzigen zonder dat je daarvoor technische voorkennis nodig hebt. Zo kan je eenvoudig pagina's, teksten, foto's en video's toevoegen of verwijderen. We kunnen ons CMS systeem koppelen aan jouw bestaande website, of toevoegen aan de website die we voor je bouwen. Ons CMS systeem zal je geld besparen! Contacteer ons voor meer info.

Webapplicaties

Sta sterk in de digitale wereld met de innovatieve webapplicaties van Aplicity. Wij omarmen de nieuwste trends in webdevelopment om unieke, gebruiksvriendelijke ervaringen te creëren. Of je nu op zoek bent naar een strakke e-commerce oplossing, een interactief platform, of iets daartussenin, onze toegewijde ontwikkelaars staan klaar om jouw visie te vertalen.